_ Maak kennis met Frank

Over Frank en VoetenBewegen

Frank Kamsma,
Podotherapeut

Frank Kamsma is in 2023 afgestudeerd als podotherapeut. In 2014 rondde hij zijn opleiding tot register podoloog af en was hij daarna 10 jaar werkzaam als register podoloog. Hij heeft in 2014 VoetenBewegen opgericht met als doel mensen met voet en voetgerelateerde klachten te helpen met zijn achtergrond als Fysio- en manueeltherapeut. Omdat meer kennis altijd ten goede komt van een betere behandeling van uw klachten, heeft hij de deeltijd opleiding podotherapie afgerond aan de Fontys-hogeschool in Eindhoven. Frank mag zich nu dus ook podotherapeut noemen.

Kwalificaties:

  • Kwaliteitsgeregistreerd register Podotherapeut KP;
  • Lid van de NVvP
  • Fysio- en Manueeltherapeutische achtergrond (30 jaar)
  • Achtergrond als Register Podoloog (10 jaar)


Achtergrond

Frank heeft een achtergrond als fysio- en manueeltherapeut. Dit heeft hij jarenlang gedaan bij Fysant Fysiotherapie in Zierikzee op Schouwen-Duivenland. Inmiddels is hij niet meer werkzaam als fysio- en manueeltherapeut, maar focust hij zich op podotherapie.

Zijn interesse voor voet- en voetgerelateerde klachten is er altijd al geweest. Een paar jaar geleden heeft hij besloten zich verder te gaan specialiseren in het behandelen van de voet. Inmiddels heeft hij de HBO opleidingen tot register Podoloog en Podotherapeut afgerond.

De combinatie Fysiotherapeut, Register Podoloog en Podotherapeut is uniek voor Zeeland!

_ IN GOES EN ZIERIKZEE

VoetenBewegen

Frank is in 2014 gestart met een eigen praktijk onder de naam VoetenBewegen. De praktijk is gevestigd in Goes en Zierikzee. Een praktijk voor podotherapie. Dit houdt in dat u bij VoetenBewegen terecht kunt voor al uw voetklachten en klachten die daarmee samenhangen. Vanwege Frank zijn achtergrond wordt er ook met kennis op gebied van fysiotherapie en manueel therapie naar uw klachten gekeken. Dit vindt u nergens anders in Zeeland. Tevens is er een samenwerking met o.a. fysiotherapeuten, diëtisten, pedicures en manueeltherapeuten. Daarnaast heeft VoetenBewegen een eigen medisch pedicure in de praktijk.

De praktijk is kwaliteitsregistreerd bij het KP (kwaliteitsregister paramedici).

Lid van:

  • NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten)